Τρίτη 16 Απριλίου 2019

κον ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ : "Είναι θέμα πολιτικής Δεοντολογίας και Ηθικής" (αν γνωρίζετε απ'αυτά!)

Το θέμα του δανεισμού του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου και Αγ. Αννας υψους 1.000.000 ευρώ είναι ενα ζήτημα που ξεπερνά την Δημοτική Αρχή λίγες μέρες πριν τις εκλογές!

Και αυτό διότι ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ πολιτικά και ηθικά η σημερινή δημοτική αρχή ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ τον Δήμο για τα λάθη και τις παραλήψεις της και για να ισοσκελήσει τον προυπολογισμό χωρίς ΑΤΥΠΑ να το συζητήσει με τους υποψηφίους Δημάρχους και να λάβει σοβαρά τις απόψεις τους για το θέμα!
Είτε σε μία άτυπη σύσκεψη, είτε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς κορώνες και εντάσεις, διότι το θέμα αυτό είναι αρκούντως ΣΟΒΑΡΟ. Το νά χρεώσει η Δημοτική αρχή την επόμενη και κατά συνέπεια τους Δημότες του Δήμου με ένα τεράστιο ποσό που θα επιβαρύνει την ηδη επιβεβαρύμένη κατάσταση.
Επιπλέον ένας λόγος πάραπάνω είναι το γεγονός οτι "ενώ ο Δήμαρχος γνώριζε το έλλειμα του προυπολογισμού, δεν έκανε καμμία ενέργεια λίγους μήνες πρίν να εκμεταλευτεί και να πάρει από τα  χρήματα που μοίραζε το Υπ. Εσωτερικών και να καλύψει την ..."τρύπα" αυτή χωρίς δανεικά!!
Εστω και αυτή την στιγμή ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ο Καλυβιώτης να λειτουργήσει εντός πλαισίου πολιτικής Δεοντολογίας και Ηθικής!!
Αν γνωρίζει ...απ' αυτά!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου