Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

2,1 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση στο Παλιό Κτίριο Αποθήκης του ΟΣΕ Χαλκίδας

Η Ειδική Γραμματέας ΕΤΠΑ & ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ευγενία Φωτονιάτα υπέγραψε την ένταξη του έργου «Εφαρμογή Νέας Χρήσης για τους Πολίτες σε Παλιό Κτίριο Αποθήκης ΟΣΕ» με δικαιούχο τον Δήμο Χαλκίδας.
To συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 2.103.181,73 € στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020.
Στο πλαίσιο του έργου χρηματοδοτείται η αποκατάσταση κτιρίου – Αποθήκης του ΟΣΕ και η επαναλειτουργία του ως Πολιτιστικού Πολυχώρου. Το κτίριο 524τ.μ βρίσκεται εντός του συγκροτήματος του σιδηροδρομικού σταθμού της Χαλκίδας σε κεντροβαρική θέση, πλησίον της παλαιάς γέφυρας Χαλκίδας (γέφυρα Ευρίπου) και μαζί με τον Κεντρικό Σταθμό ΟΣΕ, οριοθετούν ένα ιστορικό θύλακα που συμμετέχει ενεργά στο τοπίο και την ταυτότητα της πόλης.

Ειδικότερα, το κτίριο θα αποκατασταθεί και θα διαμορφωθεί ώστε να λειτουργούν
Πολυχώρος εκθέσεων, θεατρικών παραστάσεων, διαλέξεων και παρουσιάσεων.
Εκθετήριο μηχανών ελαιοτρίβησης και
Αναψυκτήριο

Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, το κτίριο θα είναι πλήρως λειτουργικό ως ένας σύγχρονος πολιτιστικός πολυχώρος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, δίνοντας μια σημαντική ώθηση στην πολιτιστική ζωή της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου