Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ Μένει χωρίς προσωπικό ο ΟΛΝΕ από αρχές Μαίου!!!

Η προχειρότητα της διαχείρισης των ζητημάτων από την Διοίκηση του ΟΛΝΕ και του προέδρου του Ανδρ. Παπανδρέου βάζουν σε κίνδυνο την λειτουργία του Οργανισμού!!
Στις αρχές Μαίου στην ουσία λήγουν οι συμβάσεις του υπάρχοντος προσωπικού, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης μεσω ΑΣΕΠ που θα πάρει αρκετό χρόνο!! Και ο ΟΛΝΕ θα μείνει ..χωρίς υπαλλήλους!!

Με ύφος "10 καρδιναλίων" ο Παπανδρέου διακυρήσει την πρόσληψη προσωπικού "για πρώτη φορά" μεσω ΑΣΕΠ ως το ΜΕΓΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ(!!) δεν λέει ομως για μία ακόμη φορά την αλήθεια...

Οταν ανέλαβε υπηρεσία από τα πρώτα που έκανε ηταν να ..απειλεί τους εργαζόμενους με ..απολύσεις!!  Στη συνέχεια προσπάθησε να προσλάβει "κομματικό" προσωπικό μέσω εταιρείας παροχής υπηρεσιών!!

Ομως μετά από εσωτερικό έλεγχο του Υπουργείου υποχρεώθηκε ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ, παρά το γεγονός ότι ειχε προτείνει προσλήψεις μεσω παροχής υπηρεσιών αλλά το υπουργείο απέριψε την πρόταση!!

Η αργοπορία-αδιαφορία να ενεργοποιηθεί η διαδικασία ΑΣΕΠ ευθύνη της Διοίκησης του Οργανισμού, ειναι ενα ακόμη ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ του Προέδρου και της Διοίκησης!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου