Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ Μένει χωρίς προσωπικό ο ΟΛΝΕ από αρχές Μαίου!!!

Η προχειρότητα της διαχείρισης των ζητημάτων από την Διοίκηση του ΟΛΝΕ και του προέδρου του Ανδρ. Παπανδρέου βάζουν σε κίνδυνο την λειτουργία του Οργανισμού!!
Στις αρχές Μαίου στην ουσία λήγουν οι συμβάσεις του υπάρχοντος προσωπικού, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης μεσω ΑΣΕΠ που θα πάρει αρκετό χρόνο!! Και ο ΟΛΝΕ θα μείνει ..χωρίς υπαλλήλους!!

Με ύφος "10 καρδιναλίων" ο Παπανδρέου διακυρήσει την πρόσληψη προσωπικού "για πρώτη φορά" μεσω ΑΣΕΠ ως το ΜΕΓΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ(!!) δεν λέει ομως για μία ακόμη φορά την αλήθεια...

Οταν ανέλαβε υπηρεσία από τα πρώτα που έκανε ηταν να ..απειλεί τους εργαζόμενους με ..απολύσεις!!  Στη συνέχεια προσπάθησε να προσλάβει "κομματικό" προσωπικό μέσω εταιρείας παροχής υπηρεσιών!!

Ομως μετά από εσωτερικό έλεγχο του Υπουργείου υποχρεώθηκε ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ, παρά το γεγονός ότι ειχε προτείνει προσλήψεις μεσω παροχής υπηρεσιών αλλά το υπουργείο απέριψε την πρόταση!!

Η αργοπορία-αδιαφορία να ενεργοποιηθεί η διαδικασία ΑΣΕΠ ευθύνη της Διοίκησης του Οργανισμού, ειναι ενα ακόμη ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ του Προέδρου και της Διοίκησης!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου