ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Στη Χαλκίδα σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Στη Χαλκίδα σήμερα θα βρίσκεται ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ όπου θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Εύβοιας, στις 7μμ, στο Αμφιθέατρο Περιφέρειας (Χαϊνά 93), στη Χαλκίδα. Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Αγγέλου, Συνταγματάρχης ε.α. και Γιάννης Βάγκος, αγρότης, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Επίσης θα χαιρετίσουν ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς- Εύβοιας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Στη συγκέντρωση θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και στο Δήμο Χαλκιδέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου