Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Αυτό ειναι ...πολιτική βλακεία και οχι ..τσαγανό!!

Με εκπληξη ειδα μια ..διαροή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Π. Ποδάρα σε τοπικό blog που κάνει λόγο για πολιτικό ...τσαγανό!!

Εν τούτοις πρόκειται για "πρώτου μεγέθους πολιτικής βλακείας" διότι "αντί η Νέα Δημοκρατία να θεωρήσει πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλευτεί το Αναπτυξιακό συνέδριο που διοργάνωσε ο Δήμος και με την συμμετοχή οχι μόνο των δύο Ευρωβουλευτών αλλά και της υποψηφίας Δημάρχου να ...ρουπώσουν τον Παγώνη μέσα στο ..σπίτι του με τι προτάσεις τους και τις ιδέες τους, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ με την ενέργεια του έδωσε την ...γραμμή!!
Λέτε και θα έχει πολλές ανάλογες ευκαιρίες οι υποψήφιοι της ΝΔ να παρουσιάσουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους....
Δεν είναι τυχαίο ότι το κόμμα ..σέρνεται στην Εύβοια!!!

Δείτε το ...σχόλιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου