Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Καθαρός αερας νίκης για τον Φάνη!! Τί λένε οι αριθμοί....

Δημοσκόπηση  δίνει στον Φάνη Σπανό καθαρό αέρα νίκης σε πρώτο και δεύτερο γύρο!!

Η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πριν μία εβδομάδα περίπου έχει σημαντικά ευρήματα και ανατροπές σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση που είχε δημοσιευτεί από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Λαμίας για τις περιφερειακές εκλογές, και επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις που είχαμε κανει τότε.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, που δεν γνωρίζουμε αν θα δημοσιοποιηθεί αλλά βρήκαμε ..πρόσβαση, δίνει σημαντικό αέρα νίκης στον Φάνη Σπανό που έχει αυξήσει σημαντικά την αναγνωρισιμοτητα του σε όλους τους νομούς της περιφέρειας και έχει σημαντική πρωτιά και στην πρόθεση ψήφου.

Στην δεύτερη θέση ο Αναγνωστάκης ..έπιασε τον Γκλέτσο και μάλλον θα γίνει μάχη για την δεύτερη θέση με προοπτική ο Αναγνωστάκης να ..καθίσει με σιγουριά στο Νο 2 αφού έχει ακόμα περιθώρια ενώ ο Γκλέτσος έχει ...ταβανιάσει!!

Καθαρά στην 4η θέση η Κατ. Μπατζελή.

Στο ερώτημα "ποιόν θα ψηφίζατε στο δεύτερο γύρο" ο Σπανός επικρατεί καθαρά όλων των ..διδύμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου