Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Καθαρός αερας νίκης για τον Φάνη!! Τί λένε οι αριθμοί....

Δημοσκόπηση  δίνει στον Φάνη Σπανό καθαρό αέρα νίκης σε πρώτο και δεύτερο γύρο!!

Η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πριν μία εβδομάδα περίπου έχει σημαντικά ευρήματα και ανατροπές σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση που είχε δημοσιευτεί από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Λαμίας για τις περιφερειακές εκλογές, και επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις που είχαμε κανει τότε.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, που δεν γνωρίζουμε αν θα δημοσιοποιηθεί αλλά βρήκαμε ..πρόσβαση, δίνει σημαντικό αέρα νίκης στον Φάνη Σπανό που έχει αυξήσει σημαντικά την αναγνωρισιμοτητα του σε όλους τους νομούς της περιφέρειας και έχει σημαντική πρωτιά και στην πρόθεση ψήφου.

Στην δεύτερη θέση ο Αναγνωστάκης ..έπιασε τον Γκλέτσο και μάλλον θα γίνει μάχη για την δεύτερη θέση με προοπτική ο Αναγνωστάκης να ..καθίσει με σιγουριά στο Νο 2 αφού έχει ακόμα περιθώρια ενώ ο Γκλέτσος έχει ...ταβανιάσει!!

Καθαρά στην 4η θέση η Κατ. Μπατζελή.

Στο ερώτημα "ποιόν θα ψηφίζατε στο δεύτερο γύρο" ο Σπανός επικρατεί καθαρά όλων των ..διδύμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου