ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΔΕΥΑ ΛΙΜΝΗΣ Μετά από 7 χρόνια, θυμήθηκαν τους ορκωτούς ελέγχους!!

ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ευστρ. Παληός

Επτά χρόνια .."φαγούρα" στην ΔΕΥΑ Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Αννας και τώρα ανακάλυψαν ότι η επιχείρηση εχει μείνει χωρίς οικονομικούς ελέγχους!!
Εν όψει των ..ευθυνών της Διοίκησης που πιθανόν να υπάρχουν, προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα και σε αυτόν τον τομέα μπροστά στην πιθανότητα "η νέα δημοτική αρχή να αναζητήσει ευθύνες και τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της επιχείρησης"!!
Προφανώς για να ..ελέξουν και τα αποτελέσματα των οικονομικών ελέγχων για να πέσουν στα ...μαλακά εάν προκύψουν ..θέματα!!

Διάλυση στα πάντα όλα!!

Δείτε την απόφαση....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου