ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Β. Καθαροσπόρης στο ΡΑΔΙΟ1 :"Η πρώτη υπογραφή που θα βάλω θα είναι για το ΔΑΡΙΓΚ"! Τι ειπε για όλους και για όλα... (ακούστε)

Αποκαλυπτικές απαντήσεις γιά όλα τα θέματα που τέθηκαν από τον Μάνο Παπαμακάριο εδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης!

Ακούστε τι ειπε για τις δημοσκοπήσεις και τα στοιχήματα, για την εκλογική στρατηγική, την ανεξαρτησία του, τις διαφωνίες του με τον Παγώνη, τα προβλήματα σε εκτελούμενα εργα, την ΔΕΥΑΧ, και τις πρωτοβουλίες του εάν εκλεγεί Δήμαρχος!

Ακούστε ολη την συνέντευξη, χωρίς περικοπές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου