Κυριακή 21 Απριλίου 2019

2360 χλμ, 1700 συμμετέχοντες, περισσότερες από 9 χώρες, ένας αγώνας και ένα camping...


Ένα από τα μεγαλύτερα νεανικά event της Ευρώπης το Auto Stop Race καταφθάνει στην Παραλία της Αγίας Άννας και στο Club Agia Anna Summer Resort!!!
Το Auto Stop Race είναι ένας μοναδικός διαγωνισμός, ένας στο είδος του. Οι συμμετέχοντες μας ταξιδεύουν μέσα από εννιά ευρωπαϊκές χώρες μόνο ως συνεπιβάτες. Οι αγωνιζόμενοι ταξιδεύουν σε ζεύγη και όλοι μαζί υπερβαίνουν τον αριθμό των 1700 ατόμων.

Μετά τη διέλευση της γραμμής τερματισμού - η οποία είναι το Club Agia Anna Summer Resort- όλους τους συμμετέχοντες θα περιμένουν festival μουσικής και πολιτιστικές εκδηλώσεις που προετοιμάζονται από την οργανωτική ομάδα και το Club Agia Anna Summer Resort.

Το Auto Stop Race που είναι μία από τις μεγαλύτερες φοιτητικές εκδηλώσεις στον κόσμο, προορίζεται για φοιτητές και έχει ως στόχο την προώθηση ενός ενεργού τρόπου ζωής, την οικοδόμηση θάρρους και πάθους για ταξίδια. Ο αγώνας διεξάγεται κάθε χρόνο στις αρχές Μαΐου και η γραμμή εκκίνησης βρίσκεται πάντα στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Wroclaw.

Θυμηθείτε.. από τις είκοσι οχτώ Απριλίου έως τις πέντε Μαΐου βοηθάμε τους συμμετέχοντες με τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια Auto Stop Race να φθάσουν στο τέλος της διαδρομής και συμμετέχουμε ενεργά στο μεγαλύτερο φοιτητικό event της Ευρώπης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου