Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι της ΙΝΤΕΡΚΕΜ (Λαυρεντιάδη)

Τελεσίδικα έγκυρος κρίθηκε ο πλειστηριασμός που είχαν επισπεύσει οι εργαζόμενοι κατά της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΕΜ για την ικανοποίηση των εργατικών τους απαιτήσεων. Ειδικότερα, με πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ευβοίας απορρίφθηκε η έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας που είχε απορρίψει σε α΄βαθμό την ανακοπή της εταιρίας κατά του πλειστηριασμού.
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι τακτοποιήθηκαν ασφαλιστικά πλήρως και σύμφωνα με τον Κώδικα Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων για όλο το χρόνο της επίσχεσης της εργασίας τους.
Οι εργαζόμενοι και το σωματείο εργαζομένων της ΙΝΤΕΡΚΕΜ ΕΛΛΑΣ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις αυτές και αναμένουν την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου