Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι της ΙΝΤΕΡΚΕΜ (Λαυρεντιάδη)

Τελεσίδικα έγκυρος κρίθηκε ο πλειστηριασμός που είχαν επισπεύσει οι εργαζόμενοι κατά της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΕΜ για την ικανοποίηση των εργατικών τους απαιτήσεων. Ειδικότερα, με πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ευβοίας απορρίφθηκε η έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας που είχε απορρίψει σε α΄βαθμό την ανακοπή της εταιρίας κατά του πλειστηριασμού.
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι τακτοποιήθηκαν ασφαλιστικά πλήρως και σύμφωνα με τον Κώδικα Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων για όλο το χρόνο της επίσχεσης της εργασίας τους.
Οι εργαζόμενοι και το σωματείο εργαζομένων της ΙΝΤΕΡΚΕΜ ΕΛΛΑΣ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις αυτές και αναμένουν την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου