ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: Σε διαβούλευση στην ολομέλεια της ομάδας ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ το Σχέδιο Δράσης του συνδυασμού

Σε διαβούλευση εντός των μελών του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ τέθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου το Σχέδιο Δράσης του συνδυασμού. 

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης παρουσίασε στην ολομέλεια του συνδυασμού το προ σχέδιο των θέσεων της ομάδας.
Τα μέλη του συνδυασμού συζήτησαν εκτενώς τις θέσεις της ομάδας ανά δημοτική ενότητα συνεχίζοντας να λειτουργούν μέσω κινηματικών διαδικασιών και συναποφασίζοντας όλοι μαζί τόσο για το πρόγραμμα όσο και για τις επόμενες δράσεις ως τις κάλπες. Οι θέσεις του κινήματος προέκυψαν μέσω διαβούλευσης και συνδιαμορφώθηκαν από το κοινωνικό διάλογο που καθημερινά εξελίσσεται μεταξύ των πολιτών και του των μελών του κινήματος.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του κινήματος και ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην πόλη και εισπράττεται καθημερινά κατά τη διάρκεια των περιοδειών μιλώντας ανοιχτά για τη συμμετοχικότητα των πολιτών σε κάθε διαδικασία του συνδυασμού, γεγονός που αποδεικνύεται και από το πολυπληθές ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Τo Σχέδιο Δράσης του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα στο σύνολο των πολιτών του Δήμου Χαλκιδέων.
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου