Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ Τελικά δεν θα .."μετακομίσει" το Νησί των Ονείρων!!!

Μία .."πλάκα" απογύμνωσε την Δημοτική Αρχή που το έθεσε θέμα πρός ..συζήτηση!!!

Χαμός!! Ξεσηκώθηκαν οι Ερετριείς κατά των Αμαρυνθιωτών γιατί οι τελευταίοι θέλουν να πάρουν το νησί από την Ερέτρια!!!
Ολα ξεκίνησαν μόλις είδαν το θέμα πρός συζήτηση στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής....
Το αίτημα που κατέθεσε ο .."Φασολάκιας", γνωστός πλακατζής της περιοχής, δεν προξένησε το ενδιαφέρον και την απορία κανενός από τους οποίους είδαν το αίτημα ούτε του Προέδρου της επιτροπής κου Βίλα και περιελήφθη στην ημερήσια διάταξη πρός συζήτηση!!!

Μετά το τρολάρισμα και τα σχόλια στά μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δημοτική Αρχή αντελήφθη την .."πλάκα" και απέσυρε το θέμα!!

Ετσι το Νησί των Ονείρων γλύτωσε την μετακόμιση....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου