Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Δημοσκοπήσεις... «Έγκυρες» και «αντικειμενικές»;

Πόσο έγκυρες και αντικειμενικές (δεν) είναι οι δημοσκοπήσεις φαίνεται συχνά πυκνά, από τις κραυγαλέες διαφοροποιήσεις τους, τις κατευθυνόμενες απαντήσεις κ.α.Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ούτε έγκυρες είναι, ούτε αντικειμενικές, ούτε και αποτυπώνουν την πραγματική διάθεση του κόσμου.
Στο δήμο της Χαλκίδας, εταιρία δημοσκοπήσεων απευθυνόμενη σε δημότη, τον ρώτησε ποιόν υποψήφιο δήμαρχο και ποιόν υποψήφιο περιφερειάρχη θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές. 
Εντελώς... συμπτωματικά, του ανέφεραν ως επιλογές τόσο για το δήμο Χαλκίδας, όσο και για την Περιφέρεια Στερεάς, όλους τους υποψηφίους εκτός από τους υποψηφίους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»!
Όταν ο άνθρωπος τους είπε ότι θα ψηφίσει τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δηλαδή τον Γιάννη Τζαβάρα για το δήμο της Χαλκίδας και τον Κώστα Μπασδέκη για την Περιφέρεια, εκείνοι του απάντησαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ...δεν μπορεί και πως πρέπει να επιλέξει από τις επιλογές που του δίνονται! 
Τελικά, και αφού επέμεινε ότι αυτούς θέλει να ψηφίσει, τον κατέταξαν στους... «Αναποφάσιστους»!!

*πηγη 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου