Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Βροχή οι παραιτήσεις (12) στην παράταξη του Καλυβιώτη!!!- Παραιτήθηκαν δύο Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ!!

Βροχή πέφτουν οι παραιτήσεις στον Δήμο Νηλέως-Κηρέως-Ελυμνίων μέσα σε ένα τεταμένο κλίμα στις σχέσεις του Δημάρχου Χρ. Καλυβιώτη και των συνεργατών του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες 12 σύμβουλοι έχουν ανεξαρτοποιηθεί και στο σημερινό Δημοτικό συμβούλιο το κλίμα θα είναι βαρύ!
Δύο Αντιδήμαρχοι, οι Αρβανίτης(Κηρέως) και Παναγιώτου(Νηλέως), υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ενώ την προηγούμενη εβδομάδα παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κος Γιανιός και ο Αντιπρόεδρος.

Ακόμα συνολικά 12 σύμβουλοι της πλειοψηφίας δηλώνουν πλέον ανεξάρτητοι, ενώ λίγο καιρό πρίν ειχαν ασκηθεί πιέσεις και στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ηλ. Κουκουρίκο να παραιτηθεί αλλά τελικά δεν έγινε.
Απόψε το βράδυ συνεδριάζει το συμβούλιο και το κλίμα ειναι βαρύ ενώ η αντιπαράθεση μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο!

Καλυβιώτης: Κάνανε ομάδα με στόχο την ανατροπή μου

O Δήμαρχος σχολιάζοντας τα γεγονότα μας δήλωσε ότι "ελάχιστοι προσπάθησαν να κάνουν ομάδα για να πετύχουν την ανατροπή μου, απομεινάρια παλαιάς νοοτροπίας που δεν θέλουν να προσαρμοστούν στις σύγχρονες ανάγκες της Αυτοδιοίκησης"

Ηδη θα αντικατασταθούν από τον Δήμαρχο, ενώ ο Χρ. Καλυβιώτης "αμφισβητεί τον αριθμό των προτιθεμένων τελικά να ανεξαρτοποιηθούν".

(Νεώτερα σε επόμενη ανάρτηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου