Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Εγκατάσταση χερσαίας απόθεσης σκωρίας Ηλεκτροκαμίνων της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ

Με Απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας εγκατάστασης χερσαίας απόθεσης σκωρίας Ηλεκτροκαμίνων της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ, στη θέση «Λιάβδα» της Π.Ε. Φθιώτιδας.
Η απόφαση αυτή δρομολογεί την παύση απόρριψης των μεταλλουργικών σκουριών της ΛΑΡΚΟ στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προστασία των υδάτων και του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ταυτόχρονα, με την εν λόγω απόφαση, διασφαλίζεται η  απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, που αποτελεί διαχρονικό κοινό αίτημα όλων των εμπλεκομένων, αλλά και εθνική ανάγκη εν μέσω αυτής της κρίσιμης οικονομικής για τη χώρα συγκυρίας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, συμβάλει στην ενίσχυση και διατήρηση του έργου μίας εκ των σημαντικότερων ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιείται εντός των ορίων της, ενώ παράλληλα θέτει οριστικό τέλος στη ρύπανση του Ευβοϊκού Κόλπου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου