Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (01 & 02-06-2015), από αστυνομικούς των Α’, Β’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λαμίας, των Αστυνομικών Τμημάτων Χαλκίδας, Δομοκού & Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα και συγκεκριμένα:


  • Έξι (6) άτομα (πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός) σε περιοχές της Χαλκίδας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης.
  • Τρεις (3) ημεδαποί στη Λαμία, στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας και στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου Ευρυτανίας αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
  • Τέσσερις (4) αλλοδαποί (δύο σε περιοχές της Χαλκίδας, ένας στα Νέα Στύρα Ευβοίας και μία στη Θήβα), διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων, κατηγορείται και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  
  • Τρεις (3) ημεδαποί στη Χαλκίδα, στην ευρύτερη περιοχή του Δομοκού και στην Ανθήλη Φθιώτιδας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


  • Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου Ευβοίας, για πλαστογραφία, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και του νόμου περί αλλοδαπών.
  • Ημεδαπός στη Χαλκίδα, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου