ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Σίμος Κεδίκογλου: “Η υγειονομική κρίση μπορεί και πρέπει να γίνει ευκαιρία να αναμορφώσουμε την οικονομία μας”

Τη σχέση που εκτιμά, ότι έχουν οι συνεχείς τουρκικές προκλήσεις με τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κ. Ερντογάν επεσήμανε ο Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την τελευταία «φιέστα» της Τουρκίας μπορστά στην Αγία Σοφία.

Ο βουλευτής μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», ανέφερε συγκεκριμένα, ότι πλέον είναι γνωστή η τακτική του κ. Ερντογάν, να προσπαθεί να κάνει εξαγωγή των προβλημάτων του, ενώ σε ό, τι αφορά την στάση της χώρας μας τόνισε, ότι δεν θα πρέπει να αλλάξουμε τακτική, παραμένοντας σθεναροί στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και αντιμετωπίζοντας όπως πρέπει τις προκλήσεις της Άγκυρας. Εξέφρασε, παράλληλα, την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι διαμορφώνονται όλες οι προϋποθέσεις για μία κοινή εθνική γραμμή, γενικά, απέναντι στα εξωτερικά μας θέματα, οπότε και θα πρέπει να υπάρχει καλύτερος συντονισμός, και τόνισε, ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει, ότι θέλει να ενημερώνει πληρέστατα τα άλλα κόμματα,επιδιώκοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερες συγκλίσεις στα εθνικά μας θέματα.Κληθείς στη συνέχεια να σχολιάσει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών απάντησε, πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που φαίνεται να υπάρχει απόλυτη ταύτιση των όσων είπε ο Πρωθυπουργός με τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, καθώς οκτώ στους δέκα Έλληνες δεν επιθυμούν τη διενέργεια εκλογών. Πρόθεσε, ότι η κρίση του κορωνοϊού μπορεί και πρέπει να γίνει ευκαιρία κάτι που αποδεικνύεται στην περίπτωση της Ε.Ε, λέγοντας ότι μπορεί να προχωρήσει με τολμηρά βήματα στην ευρύτερη ενοποίηση των κρατών της «Γηραιάς Ηπείρου». Χαρακτηριστικά επεσήμανε: «Θα αποδειχθεί- και στην οικονομία μας. Η κρίση είναι μία ευκαιρία να αναμορφώσουμε την οικονομία μας, γιατί στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης διαπιστώσαμε, ότι δεν πρέπει να είμαστε τόσο εξαρτημένοι για παράδειγμα από τον τουρισμό, πρέπει να αναπτύξουμε άλλους τομείς , όπως τον αγροδιατροφικό ή τον ενεργειακό και έχουμε ένα όπλο τώρα με τη βοήθεια της Ε.Ε για να επισπεύσουμε διαδικασίες, να υπενθυμίσω ότι η Επιτροπή Βιομηχανίας για παράδειγμα που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Δεκέμβριο και είναι και μία ευκαιρία και για πολιτικό δυναμικό της χώρας να μπορέσουμε να έχουμε ουσιαστικές αντιπαραθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου