Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Η κριτική "έφαγε" τον Σιόλια! Νέος γραμματέας ο Φωκάς.

Η "συντροφική" κριτική μπροστά στον Σκουρλέτη ανάγκασε τον Σιόλια να υποβάλλει την παραίτηση του ενώπιον του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ!!Προφανώς η έλευση του Σκουρλέτη στη Χαλκίδα δεν είχε μόνο ως στόχο την προετοιμασία του κόμματος για τις επερχόμενες μάχες, αλλά όπως κατέληξε η συνάντηση λόγω της έντονης κριτικής που ασκήθηκε από τους συντρόφους της Ν.Ε. ενώπιον του γραμματέα "εξανάγκασε" τον Σιόλια να υποβάλει την παραίτηση του!!

Νέος γραμματέας επελέγη ο γιατρός Δημ. Φωκάς, ένα μετριοπαθές στέλεχος το οποίο χαίρει ευρύτερης εκτίμησης στο Ευβοικό στελεχιακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ με στοχο να μπορέσει να συνθέσει την παράταξη και να επανέλθουν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και οσοι έχουν αποσχισθεί λόγω της συμπεριφοράς και του Σιόλια!

Ακόμη ενα προσόν που έχει ο νέος γραμματέας είναι το γεγονός ότι "δεν ειναι χρεωμένος σε κανέναν βουλευτή (νυν και πρώην) και κρατά ίσες αποστάσεις με όλους.

Να σημειώσουμε οτι του είχε προταθεί να ηγηθεί του Δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά είχε αρνηθεί.

Είναι μέλος του ΔΣ του Ιατρικού συλλόγου.

Το αλλο μέλος που παραιτήθηκε από την ΝΕ είναι η κα Σιμωση που επικαλέστηκε "προσωπικούς λόγους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου