Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Η κριτική "έφαγε" τον Σιόλια! Νέος γραμματέας ο Φωκάς.

Η "συντροφική" κριτική μπροστά στον Σκουρλέτη ανάγκασε τον Σιόλια να υποβάλλει την παραίτηση του ενώπιον του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ!!Προφανώς η έλευση του Σκουρλέτη στη Χαλκίδα δεν είχε μόνο ως στόχο την προετοιμασία του κόμματος για τις επερχόμενες μάχες, αλλά όπως κατέληξε η συνάντηση λόγω της έντονης κριτικής που ασκήθηκε από τους συντρόφους της Ν.Ε. ενώπιον του γραμματέα "εξανάγκασε" τον Σιόλια να υποβάλει την παραίτηση του!!

Νέος γραμματέας επελέγη ο γιατρός Δημ. Φωκάς, ένα μετριοπαθές στέλεχος το οποίο χαίρει ευρύτερης εκτίμησης στο Ευβοικό στελεχιακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ με στοχο να μπορέσει να συνθέσει την παράταξη και να επανέλθουν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και οσοι έχουν αποσχισθεί λόγω της συμπεριφοράς και του Σιόλια!

Ακόμη ενα προσόν που έχει ο νέος γραμματέας είναι το γεγονός ότι "δεν ειναι χρεωμένος σε κανέναν βουλευτή (νυν και πρώην) και κρατά ίσες αποστάσεις με όλους.

Να σημειώσουμε οτι του είχε προταθεί να ηγηθεί του Δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά είχε αρνηθεί.

Είναι μέλος του ΔΣ του Ιατρικού συλλόγου.

Το αλλο μέλος που παραιτήθηκε από την ΝΕ είναι η κα Σιμωση που επικαλέστηκε "προσωπικούς λόγους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου