Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

"Βοσκοτόπι" η Πλατεία του Πισσώνα!! (ΔΕΙΤΕ)

Πρωτοφανείς εικόνες από την πλατεία του χωριού δημοσίευσε η Αν. Μπουροδήμου, και ρωτά τον Αντιδήμαρχο και τον Ψαθά!


"Ερώτηση προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τη δημοτική αρχή στο σύνολο.:
Επιτρέπεται οι κάτοικοι του Πισσωνα και συγκεκριμένα της γειτονιάς να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη πλατεία ως βοσκότοπο για τα αιγοπρόβατα τους;
Δεδομένου ότι οποιαδήποτε άλλη χρήση του χώρου είναι απαγορευτική.
Επιπλέον αυτή η ταμπέλα που "κοσμεί" την μια εισοδο της πλατείας και ενημερώνει για την εδώ και πενταετία "προσωρινη" αφαίρεση της παιδικής χαράς, πότε θα αφαιρεθεί και φυσικά ποτέ θα αντικατασταθούν τα όργανα που αφαιρεσατε απ' αυτήν .
Υπόψιν ότι η γειτονιά αυτη αριθμεί πάνω από 20 πιτσιρίκια.
Ρωτάω και περιμένω απαντήσεις ή έργα.
Θα μπορέσουμε επιτέλους να ξανακουσουμε παιδικές φωνές , μέσα στις πλατείες μας;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου