Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020

Ατύχημα στον κατεστραμένο δρόμο της Πλατάνας! Αδιαφορεί ο Θ. Μπουραντάς!!

Ατύχημα συνέβη  σε αυτό εδώ το σημείο μέσα στην Πλάτάνα προς το λιμάνι της Κύμης όπου υπάρχει ένα σημείο που το οδόστρωμα έχει υποστεί καθίζηση εδώ και τρια χρόνια.

 
Το μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός, έχασε τον έλεγχο του πατώντας οι ρόδες του στο συγκεκριμένο σημείο που η άσφαλτος έχει υποχωρήσει, εξετράπη, σύρθηκε στο οδόστρωμα και καρφώθηκε πάνω σε ένα Ι.Χ αυτοκίνητο.
Δεν σημειώθηκε κανένας σοβαρός τραυματισμός, παρά μόνο πολύ ελαφριά τραύματα για τον οδηγό της μηχανής όπως διαπιστώθηκε και στο Γ.Ν Κύμης.
Το Ι.Χ παρέλαβε όχημα της οδικής βοήθειας.


Να σημειώσουμε οτι το κομάτι του δρόμου εντός του οικισμού της Πλατάνας ειναι ευθύνης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που το έχει αφήσει στην ...τύχη του αδιαφορώντας για την ασφάλεια των κατοίκων και οδηγών.

Εμείς ευτυχώς είχαμε προειδοποιήσει από νωρίς!! Δείτε.....
https://www.eviatoday.news/2020/06/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου