Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020

Ατύχημα στον κατεστραμένο δρόμο της Πλατάνας! Αδιαφορεί ο Θ. Μπουραντάς!!

Ατύχημα συνέβη  σε αυτό εδώ το σημείο μέσα στην Πλάτάνα προς το λιμάνι της Κύμης όπου υπάρχει ένα σημείο που το οδόστρωμα έχει υποστεί καθίζηση εδώ και τρια χρόνια.

 
Το μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός, έχασε τον έλεγχο του πατώντας οι ρόδες του στο συγκεκριμένο σημείο που η άσφαλτος έχει υποχωρήσει, εξετράπη, σύρθηκε στο οδόστρωμα και καρφώθηκε πάνω σε ένα Ι.Χ αυτοκίνητο.
Δεν σημειώθηκε κανένας σοβαρός τραυματισμός, παρά μόνο πολύ ελαφριά τραύματα για τον οδηγό της μηχανής όπως διαπιστώθηκε και στο Γ.Ν Κύμης.
Το Ι.Χ παρέλαβε όχημα της οδικής βοήθειας.


Να σημειώσουμε οτι το κομάτι του δρόμου εντός του οικισμού της Πλατάνας ειναι ευθύνης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που το έχει αφήσει στην ...τύχη του αδιαφορώντας για την ασφάλεια των κατοίκων και οδηγών.

Εμείς ευτυχώς είχαμε προειδοποιήσει από νωρίς!! Δείτε.....
https://www.eviatoday.news/2020/06/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου