ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Φυλακές Χαλκίδας: Γνώριζαν και …την είχαν στημένη στον Σωφρονιστικό Υπάλληλο

Η δράση ενός 33χρονου συμβασιούχου σωφρονιστικού υπαλλήλου είχε προβληματίσει το τελευταίο διάστημα την ηγεσία των φυλακών Χαλκίδας, καθώς φαινόταν ότι έχει συναλλαγές με κρατουμένους.

Εχθές, Τετάρτη το απόγευμα, ο υπάλληλος πήγε να πιάσει δουλειά στη βάρδια του, ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπος με αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σακίδιό του, όπου εντοπίστηκαν 204 χάπια, 4 κινητά τηλέφωνα και 10 κάρτες sim, τα οποία, προφανώς προορίζονταν για τους κρατουμένους.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ δικογραφία σε βάρος του υπαλλήλου σχηματίζει η Ασφάλεια Χαλκίδας προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου