Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ηχηρά ..."χαστούκια" από τον Παγώνη στον Ν. Γεωργαλά! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Για .."πολιτικό τυχοδιωκτισμό" κατηγόρησε τον Γεωργαλά ο πρώην Δήμαρχος με αφορμή τα όσα λέει σε συνέντευξη μετά την ανεξαρτοποίηση του!!


Ο Χρ. Παγώνης ..αποδόμησε τα όσα υποστηρίζει ο Γεωργαλάς με συνέντευξη του στη "ΓΝΩΜΗ", πού άλλους λόγους επικαλείτε στην παραίτηση που υπέβαλλε και ..άλλους στην συνέντευξη που έδωσε, ενώ στην "επιστολή μετανοίας" που είχε δώσει στην δημοσιότητα (τότε) για να ξαναγίνει Αντιδήμαρχος "πλέκει το εγκώμιο του τότε Δημάρχου και δηλώνει την αμέριστη υποστήριξη του"!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά είπε ο Χρ. Παγώνης για την στάση του Ν. Γεωργαλά μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο...



Δειτε την δήλωση ..μετανοίας που είχε δώσει ο ιδιος ο Γεωργαλάς στην δημοσιότητα ...τότε!!

ΔΗΛΩΣΗ

       Επειδή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων έχει γίνει πολύς λόγος για την παραίτηση μου από την θέση του Αντιδημάρχου Ν. Αρτάκης και έχουν ακουστεί πολλές ανακρίβειες, επιθυμώ να δηλώσω τα εξής:

       Η παραίτησή μου από την θέση του Αντιδημάρχου του Δήμου Χαλκιδέων, αρμοδίου για την Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης είχε ως μοναδικό κίνητρο την έντονη αγωνία μου για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της Ν. Αρτάκης και την αποκατάσταση άδικων επιλογών του παρελθόντος.

       Ο χρόνος που πέρασε από τότε όχι μόνο δεν επαλήθευσε την ανησυχία μου αλλά, αντιθέτως, μου έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσω και να συμμετάσχω στην προσπάθεια του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη για την δρομολόγηση σημαντικών παρεμβάσεων και έργων που αποτελούσαν για χρόνια  ζητούμενο στην Νέα Αρτάκη και επίσης να γίνω συμμέτοχος στον προγραμματισμό νέων δράσεων που έχουν σαν στόχο την προώθηση των δεσμεύσεων της παράταξη μας προς τον Αρτακινό Λαό αλλά και στην χάραξη νέων πρωτοβουλιών προς όφελος της περιοχής. Τώρα στη κρίσιμη αυτή φάση της θητείας μας,σε δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, είναι η ώρα να εντείνουμε την δουλειά μας και είναι οι Αρτακινοί Δημότες που θα γίνονται,  καθημερινά, κοινωνοί, συμμέτοχοι και κριτές.

       Προσωπικά είμαι στο πλευρό του Δημάρχου Χαλκιδέων, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις του, σε μια συντεταγμένη συλλογική προσπάθεια για το καλό του τόπου μας.





                                  Νικόλαος Γεωργαλάς
                                  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου