Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Από το «δε διεκδικούμε τίποτα» στο «τα δίνουμε όλα»!

Η "επιτυχία" της αναγνώρισης της Κυπριακής Δημοκρατίας ως ανεξάρτητο Κράτος αντί της Ένωσης, όπως απαιτούσε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων της Κύπρου, συνίστατο, όπως προβλήθηκε τότε, στο ότι "τώρα υπάρχουν ΔΥΟ ελληνικά κράτη στην υφήλιο, δύο ψήφοι στον ΟΗΕ, και μπορούν να αλληλοϋποστηρίζονται".

Ιδανικότερη περίπτωση, από την αλληλοαναγνώριση της ΑΟΖ των δύο ελληνικών κρατών, δεν υπάρχει σήμερα.
Γιατί δεν προχωρούν, λοιπόν, οι ελλαδίτες μικροπολιτικάντηδες, σύμφωνα με τη μοναδική θετική παράμετρο της Συμφωνίας της Ζυρίχης;
Πολύ απλά, γιατί έχουν εγκαταλείψει, από το 1974, την Κύπρο στην τύχη της. Δεκάρα δε δίνουν γι' αυτό το ελληνικό κομμάτι γης και πολιτισμού.
ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ των υπογραφών που έχουν τεθεί. Κατά τα άλλα, "τιμούμε τις συμφωνίες"...
Αρκεί να είναι αρεστοί στους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ ...
Πλέον, όμως, η προδοσία τους φτάνει σε άλλα επίπεδα.
Η Τουρκία ΔΕΝ αναγνωρίζει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ δικαιώματα ΚΑΙ της Ελλάδας που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο. Ε, Τούρκοι είναι, δεν περίμενε κανείς και κάτι λιγότερο απ' αυτούς.
Και τι κάνουν οι "έλληνες" πολιτικοί;
Εκλιπαρούν (!!!!!) τους Τούρκους, και πλέον και τους Αιγύπτιους, και τους Παλαιστίνιους (!!!!), και τους Ισραηλινούς, να δεχτούν όχι πλήρη αλλά σε μεγάλο βαθμό αναίρεση των δικαιωμάτων ΜΑΣ, με αντίτιμο την αποδοχή του ό,τι περισσέψει από αυτά.
Η κυρα-Ντόρα ήταν σαφής, απεμπόληση των δικαιωμάτων ΜΑΣ (λες και η Ελλάδα είναι τσιφλίκι της) στην Ανατ. Μεσόγειο μήπως (!!!!!) και αποδεχτούν οι Τούρκοι το ΔΔ στο Αιγαίο (που έτσι κι αλλιώς, αρέσει δεν αρέσει στην Τουρκία, ΙΣΧΥΕΙ).
Αντί, ανακεφαλαιώνοντας, να υπογράψουν συμφωνία για την ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου, με το ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος, εγκαταλείπουν την Μεγαλόνησο στις ορέξεις όχι μόνο του Σουλτάνου αλλά και όλων των υπόλοιπων ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ της ΣτΖ που θεωρεί την Ελλάδα προστάτιδα Δύναμη (οι Παλαιστίνιοι από την Κύπρο ονειρεύονται να αρπάξουν ό,τι μπορούν - είναι το ευχαριστώ για την επί δεκαετίες στήριξη των Ελλήνων στον αγώνα τους - καλά να μας κάνουν, οι Ισραηλινοί, δεν το λένε ανοιχτά, αλλά και αυτοί εκεί στοχεύουν, οι Αιγύπτιοι ΑΝΟΙΚΤΑ, πλέον, συντάσσονται απόλυτα με τις απαιτήσεις της Τουρκίας).
Και όλα αυτά υποθάλπονται-"τρέφονται"από την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ (;) , ΔΕΙΛΙΑ (;) , ΠΡΟΔΟΣΙΑ (;) , ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ (;) , των ελλαδιτών πολιτικάντηδων, να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό και τα συμφέροντά του.
Συγχέουν, εσκεμμένα, άσχετες περιπτώσεις που έχουν εκδικαστεί στο ΔΔ, σχετικά με την επήρεια ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΩΝ νησιών, με τις περιπτώσεις της Γαύδου, της Χρυσής, του συμπλέγματος Μεγίστης, ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ νησιών με πλήρη οικονομική δραστηριότητα, για να περάσουν το μήνυμα της ήττας, αποκρύπτοντας ότι μόνο η δική τους συνείδηση είναι αυτή που έχει ηττηθεί.
Από το "δε διεκδικούμε τίποτα" στο "τα δίνουμε όλα" είναι πολύ μεγάλη απόσταση, για να τη διανύσουν κάποιοι "ελαφρά τη καρδία". Λόγω, όμως, συνείδησης "περιορισμένης ευθύνης", είναι βέβαιο ότι θα το επιχειρήσουν.
Θα το επιτρέψει ο ελλαδικός λαός;
Μάλλον.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Και τη μοίρα που του επιφυλάσσουν.
ΥΓ. Ο μόνος λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί η προδοσία, είναι η πλεονεξία των άλλων. Τους δίνουμε 70%, ζητούν 80%. Υποχωρούμε στο 80% των απαιτήσεων τους; Τώρα απαιτούν το 90%. Πλήρης ξεφτίλα...

*antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου