Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Β. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ " Κοίτα να μην σου πέσουν τα πακια σου από το πολύ βάρος ..... "

Μιά λεζάντα χίλιες λέξεις.....

Αφορμή για τα σχόλια μία ανάρτηση του "Κουτζιά" οτι "ξανα-κατέθεσε στο Ελεκτικό τον φάκελο του εργου Θερμοπόταμος" ενός έργου 850.000 ευρώ περίπου που η Δημοτική Αρχή 'εκανε με "απ' ευθείας ανάθεση"!!

Τα σχόλια που ακολούθησαν γαργαλιστικά....

κωστας χρονοπουλος 
Την μισή αλήθεια λέει ο κ.Δήμαρχος .Ο φάκελος είχε κατατεθεί αλλά επεστράφη από το Ελεγκτικό Συνέδριο ως ελλιπής. Δεν του ψταίει η γραφειοκρατία.Η προχειρότητα που αντιμετωπίζει τά θέματα φταίει.Τώρα κατατίθεται εξ αρχής Μέχρι να συζητηθεί πέρασε τό καλοκαίρι.Οχι αλλο άχυρο.


Δημήτρης Καραφύλλης 
Ωραία τα λέει ο Alexandros Kalemis ... οι μη "κακεντρεχείς δημοσιογράφοι" υπηρετούν, ως υπάλληλοι οδοντιατριων και συνεταιρισμών, χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ στην εργασία τους... γειά σου Ελλάδα με τους αντιεξουσιαστές με δεξιές τσέπες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου