Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Κελαιδίτης και Κοτζιάς ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ για την δημόσια υγεία!! (ΑΚΟΥΣΤΕ και ΔΕΙΤΕ)

Η υπόθεση με το ακατάληλο νερό στη Λιχάδα ειναι γνωστή υπόθεση, με τους κατοίκους της περιοχής να ...βολεύονται με τις εκάστοτε ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!!


Ομως αυτή την φορά Δήμος και Περιφέρεια έχοντας στα χέρια τους από τον Οκτώβριο του '19 μετρήσεις που μαρτυρούσαν για τη ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ από τους κατοίκους οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το ακατάληλο νερό για πόσιμο αλλά και άλλες χρήσεις!!

Ο Κελαιδίτης σαν "Πόντιος Πιλάτος" εστειλε το σχετικό έγραφο της Δνσης Υγιεινής στον Κοτζιά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ οπως προβλέπεται!!

Με την σειρά του ο Κοτζιάς "εκρυψε" το εγγραφο από την κοινότητα και τους κατοίκους της περιοχής με αποτέλεσμα οι κάτοικοι ανήξεροι να χρησιμοποιούν το νερό για όλες τιε χρήσεις!!

Κελαιδίτης και Κοτζιάς σε ..συμπαιγνία και τον προιστάμενο της Δνσης Υγείας να παίρνει εντολές από τον πολιτικό του προιστάμενο να κάνει το ...κορόιδο μπροστά σε ένα τέτοιο σοβαρό θέμα!!

Μέχρι και σήμερα ο Κοτζιας δεν εχει ενημερώσει την Δνση Υγείας για τις ενέργειές του που τον καλεί να κάνει, και σήμερα το πρωί μπροστά στον θόρυβο που δημιουργήθηκε πήγε κλιμάκιο της Δνσης για έλεγχο και λήψη δειγμάτων!!

Ακούστε τι μας λέει ενας ενεγρός πολίτης της περιοχής που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Μάνο Παπαμακάριο..





Παρέμβαση σχετικά με το θέμα έκανε και ο πρώην Γεν. Δντής Δημόσιας Υγείας του Υπ. Αγροτικής Αναπτυξης Κ. Μπαντάσης





Δείτε την καταγγελία των κοινοτικών συμβούλων και το σχετικό έγραφο της Δνσης Υγείας που κρατήθηκε κρυφό!!






Περισότερο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ αύριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου