Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ των Ψαχνών προσφεύγουν στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΨΑΧΝΩΝ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν κάτοικοι των Ψαχνών και η εταιρεία επεξεργασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων "Βουρδανου ΙΚΕ" καταθέτοντας τεκμηριωμένη αίτηση στην οποία αμφισβητούν την Νομιμότητα έγκρισης περιβαλλοντικών όρων με την οποία εγκρίθηκε η εγκατάσταση σταθμού βιολογικου καθαρισμού λυμάτων στη θέση "Παλιούρη -Ραπαναδες" των Ψαχνών.


Τον χειρισμό της υπόθεσης έχει ανατεθεί στον Δικηγόρο Αθήνας και Επίκουρο Καθηγητή Δικαίου Περιβάλλοντος , Χωροταξίας και Πολεοδομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μάριος Χα'ι'νταρλη , ο οποίος στην αίτηση προσφυγής ανάφερε σειρά παραβάσεων και παραβλεψεων που δεν προβλέφθηκαν ή συνυπολογιστηκαν απο πλευράς της δημοτικής αρχής του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
Οι κάτοικοι των Ψαχνών προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να προστατευσουν και προλάβουν την περιοχή τους από την υποβάθμιση και κακοσμία.
Ζητούν η δημοτική αρχή και οι δημοτικοί σύμβουλοι στο σύνολο να πάρουν θέση. σε ανοιχτό διάλογο , ακόμα και όταν η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Ο ΒΙΟΚΑ προβλέπεται δίπλα στο Πάνεπιστημιο των ΨΑΧΝΏΝ!!

Δείτε την ανακοίνωση.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου