Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ των Ψαχνών προσφεύγουν στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΨΑΧΝΩΝ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν κάτοικοι των Ψαχνών και η εταιρεία επεξεργασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων "Βουρδανου ΙΚΕ" καταθέτοντας τεκμηριωμένη αίτηση στην οποία αμφισβητούν την Νομιμότητα έγκρισης περιβαλλοντικών όρων με την οποία εγκρίθηκε η εγκατάσταση σταθμού βιολογικου καθαρισμού λυμάτων στη θέση "Παλιούρη -Ραπαναδες" των Ψαχνών.


Τον χειρισμό της υπόθεσης έχει ανατεθεί στον Δικηγόρο Αθήνας και Επίκουρο Καθηγητή Δικαίου Περιβάλλοντος , Χωροταξίας και Πολεοδομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μάριος Χα'ι'νταρλη , ο οποίος στην αίτηση προσφυγής ανάφερε σειρά παραβάσεων και παραβλεψεων που δεν προβλέφθηκαν ή συνυπολογιστηκαν απο πλευράς της δημοτικής αρχής του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
Οι κάτοικοι των Ψαχνών προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να προστατευσουν και προλάβουν την περιοχή τους από την υποβάθμιση και κακοσμία.
Ζητούν η δημοτική αρχή και οι δημοτικοί σύμβουλοι στο σύνολο να πάρουν θέση. σε ανοιχτό διάλογο , ακόμα και όταν η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Ο ΒΙΟΚΑ προβλέπεται δίπλα στο Πάνεπιστημιο των ΨΑΧΝΏΝ!!

Δείτε την ανακοίνωση.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου