CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

Ο κύριος της φωτογραφίας λέγεται Timothy John Berners-Lee και σίγουρα είναι όνομα άγνωστο στον πολύ κόσμο. 


Της πλάκας τραγουδιστές, μοντέλες γάμα εθνικής, ηθοποιοί σε ρόλο τριών λεπτών σε ταινία πιθανότατα να αναγνωρίζονται από τις μάζες, όχι ο άνθρωπος που άλλαξε, που έδωσε άλλο τόνο στην καθημερινότητα του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο λόγος για τον εφευρέτη του internet.

Είναι αδύνατον να μη γινόταν πραγματικότητα ο Παγκόσμιος Ιστός, όπως έτσι (World Wide Web), με τρία WWW, ονομάτισε την επανάσταση του ο Τιμ Μπέρνερς Λη, που γεννήθηκε το 1955, σα σήμερα 8 Ιουνίου, και στα 21 του αποφοίτησε από την Οξφόρδη, για να εργαστεί αρχικά ως προγραμματιστής. Με το δαιμόνιο μέσα του να μην τον αφήνει σε ησυχία την έψαχνε στην αναζήτηση ενός παγκόσμιου συστήματος επικοινωνίας, όμως χωρίς όρια και να μη μεσολαβούν εμπόδια κρατικά, γραφειοκρατικά κ.α.

Τελικά, στις 12 Νοεμβρίου το 1990, πρώτος άνοιξε τις πύλες της κολάσεως ο Λη, αφού προηγουμένως έφτιαξε τη ''γλώσσα'' επικοινωνίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σήμερα πια το διαδίχτυο λειτουργεί σαν κανονικό σκλαβοπάζαρο χωρίς παζάρι. Εκατομμύρια δίποδα κάθε μέρα αυτοπαγιδεύονται με τις ώρες και δίχως να καλύπτουν αληθινές ανάγκες στον Παγκόσμιο ''Ευρύτοπο'', την αγία τριάδα του W.

Ουδείς προφήτης καμιάς θρησκείας και καμιάς επιστήμης μέχρι πριν 30 χρόνια είχε προβλέψει το ακατανόητο. Πως κάποια μέρα θα προσκυνούν μια οθόνη άνθρωποι και ανθρωπάκια. Θα ξοδεύουν τη ζωούλα τους σκυμμένοι σε υπολογιστές, τάμπλετ, λάπτοπ, φορητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου