Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Γαλάνης: "Τριετής διαγωνισμός μεταφοράς μαθητών Ευβοίας"


Με την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα Περιφερειακή Αρχή επισκεφθήκαμε τους Δήμους της Ευβοίας και τους διευθυντές των εκπαιδευτικών μονάδων πρωτοβάθμιας , δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε συνεργασία με Δημάρχους και αντιδημάρχους .


Στις συσκέψεις που έγιναν συζητήσαμε τα προβλήματα , ακούσαμε απόψεις και ιδέες, οργανώσαμε τα δεδομένα και σήμερα 1 Ιουνίουαναρτούμε τον τριετή διαγωνισμό μεταφοράς περίπου έξι χιλιάδωνδιακοσίων μαθητών δημοσίων σχολείων Α/θμιας και Β/θμιαςΕκπαίδευσής της Ευβοίας των οποίων οι μεταφορές θα αρχίσουν από την νέα εκπαιδευτική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020.

Με την ολοκλήρωση των εγγραφών των νηπίων και ΕΠΑΛ θα οργανωθεί μέσα στο απαιτούμενο χρονικό διάστημα και η μεταφορά τους.
• Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, του δημάρχους και αντιδημάρχους.
• Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες μας που δούλεψαν με ζήλο και συνέβαλλαν κατά τον μέγιστο βαθμό για την έγκαιρηπροετοιμασία του διαγωνισμού.


• Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους νασυμμετέχουν με τα μέσα μεταφοράς που διαθέτουνστον διαγωνισμό αυτό για να έχουμε το καλύτεροδυνατό αποτέλεσμα!


• Η πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας <Αιτήσεις συμμετοχής>απαιτεί μόνον της συμπλήρωση του ΕΕΕΣ με καταλητική ημερομηνία 26-6-2020 και ώρα 23.59.
• Δεύτερη φάση δηλαδή υποβολής προσφορών ,εκτιμώμενη ημερομηνία

10 -7-2020. Θα βγουν προσκλήσεις για μεγάλα ,μικρά λεωφορεία και μεγάλα ,μικρά ταξί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου