Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Χ. Παγώνης προς την Δήμαρχο: «Να γνωρίζετε ότι τα τούβλα και οι πέτρες δεν αρκούν για να χτιστεί το καινούργιο που επαγγέλλεστε»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός του Χρήστου Παγώνη αναφορικά με το θέμα του κοριού (συσκευή υποκλοπής) που είχε ειπωθεί από την Δήμαρχο Έλενα Βάκα ότι είχε βρεθεί στο γραφείο της όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της.Ο Χρ. Παγώνης υπενθυμίζει ότι, η Δήμαρχος είχε αναλάβει την ευθύνη για πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαπιστωθεί πότε τοποθετήθηκε η συσκευή και πότε λειτούργησε, κάτι όμως που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση αφήνονται αιχμές ότι, η συσκευή δεν αποκλείεται να είχε τοποθετηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή (πριν αναλάβει ο Χρ. Παγώνης), της οποίας η Δήμαρχος, αποτελεί συνέχεια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού του Χρήστου Παγώνη:
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ & ΕΛΠΙΔΑΣ»
                                                     Χαλκίδα, 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

                                                                     ΠΡΟΣ: MME
Εννέα μήνες μετά την έναρξη της νέας Δημοτικής Περιόδου (ΣΕΠ 2019 – ΜΑΪΟΣ 2020) αναμένουμε ακόμη από την Δήμαρχο κα Βάκα να εξηγήσει και να αποδείξει την καταγγελία της για την ύπαρξη «Κοριού» στο Γραφείο του Δημάρχου.
Θυμίζουμε τα γεγονότα:
Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα Δήμαρχος, εγκαινιάζοντας πρακτικές συνωμοσιολογίας, κατήγγειλε δημόσια, με βαρύγδουπες δηλώσεις και δίνοντας μεγάλη δημοσιότητα, την ύπαρξη «Κοριού» (συσκευή υποκλοπής, δηλαδή) στο Γραφείο του Δημάρχου, υπαινισσόμενη ότι είχε τοποθετηθεί για να παρακολουθείται η ίδια και οι συνομιλίες της.
Αμέσως ζητήθηκαν από τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων κο Χ.Δ.ΠΑΓΩΝΗ:
 • Να δοθούν εξηγήσεις
 • Να δοθεί στην δημοσιότητα το περιεχόμενο του «Κοριού»
 • Να οριστεί Εμπειρογνώμονας για να εξετάσει:
  1ον :Το περιεχόμενο του «Κοριού» και
  2ον : Τον χρόνο που πιθανολογείται να τοποθετήθηκε.
  Η Δήμαρχος αποδέχθηκε το αίτημα και διαβεβαίωσε στην Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα το πράξει άμεσα.
  Εννέα (9) μήνες μετά Απόλυτη Σιωπή. Καμία ενέργεια από την πλευρά της κας Δημάρχου.
  Νέα «ήθη». Ο απόλυτος ευτελισμός του καταγγέλλοντος. Ούτε ένα «Συγγνώμη».
  Αλλά το Συγγνώμη προϋποθέτει γενναιότητα, που φαίνεται να λείπει από την σημερινή Δημοτική Αρχή.
  Τώρα μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε ότι:
  Είτε δεν υπήρχε «Κοριός» και ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας της κας Δημάρχου,
  Είτε, εφόσον βρέθηκε, είχε τοποθετηθεί πριν την Δημαρχεία ΠΑΓΩΝΗ, από εκείνη την Δημοτική Αρχή που η σημερινή Δήμαρχος υπήρξε διακεκριμένο μέλος της.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!
Να γνωρίζετε ότι τα τούβλα και οι πέτρες δεν αρκούν για να χτιστεί το καινούργιο που επαγγέλλεστε.
Χρειάζεται Όραμα, Σχεδιασμός, Προγραμματισμός, Διεκδίκηση και Ικανότητα δέσμευσης Οικονομικών Πόρων για την Προοπτική του Τόπου. Μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υπάρχει. Τα έργα που υλοποιούνται και θα υλοποιούνται τα επόμενα χρόνια εξασφαλίστηκαν από την Δημοτική Αρχή ΠΑΓΩΝΗ (εκτός, ασφαλώς, από το βάψιμο στα παγκάκια).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου