Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

Στη μεσαία λωρίδα της Πανεπιστημίου θα κατασκευαστεί τελικά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνει ο Κώστας Μπακογιάννης

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, αφού φαίνεται πως το νέο γήπεδο της ομάδας είναι άμεσα συνδεδεμένο και με το πρότζεκτ του μεγάλου περιπάτου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Μπακογιάννης, το νέο στάδιο του τριφυλλιού πρόκειται να πάρει άδεια ανέγερσης στην οδό Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα επί της μεσαίας λωρίδας αυτής.

«Η δεξιά λωρίδα θα παραχωρηθεί στους πεζούς και τους ποδηλάτες αλλά η μεσαία φτάνει και περισσεύει για ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 35.000 θέσεων, με υπόγειο πάρκινγκ, εμπορικό κέντρο και εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα του συλλόγου», σχολίασε ο δήμαρχος, για να προσθέσει:


«Για τους οδηγούς αρκεί μία λωρίδα, αν και σκεφτόμαστε να την κόψουμε και αυτή στη μέση, για να μπορούν οι πολίτες στην άλλη μισή να βγάζουν βόλτα τα κατοικίδιά τους, αλλά και για να μπορούν να τη χρησιμοποιούν τα αμέτρητα αθηναϊκά περιστέρια. Αν έχεις διάθεση και όρεξη, όλα γίνονται».

Πλέον, αναμένουμε την αντίδραση και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ζήτησε επίσης μια λωρίδα για να μπορεί να ανεβάζει στόρις στα Instagram όσο οδηγεί με μεγάλες ταχύτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου