Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΣΤΟΜΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΑ "Πλίνθοι και ..κέραμοι ατάκτως εριμένοι"!! Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ζωή των πολιτών!(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Παρά την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη να ξαναανοίξει ο δρόμος (μέχρι να ..ξανακλείσει), δείτε με φωτογραφικό υλικό τι εγινε από τεχνικής πλευράς για να καταστεί "ασφαλής" ο δρόμος (οπως διατείνεται ο Κελαιδίτης)!!

Αφορμής δοθείσης από την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη...

"Σήμερα ξαναδόθηκε σε κυκλοφορία το τμήμα Στόμιο-Πλατάνα, μετά την ολοκλήρωση σημαντικών εργασιών αποκατάστασης των βλαβών που υπέστη το σημείο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Απρίλη.(!!!!!!)
Μια οδική αρτηρία ζωτικής σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες της Κύμης και της Σκύρου, τις οποίες οφείλουμε με κάθε δυνατό μέσο να προστατέψουμε και να κρατήσουμε όρθιες ιδιαίτερα τώρα στο ξεκίνημα της δυσκολότερης ίσως τουριστικής περιόδου των τελευταίων ετών.
Το μεγάλο έργο προστασίας του δρόμου που εξασφάλισε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προϋπολογισμού €15,3 εκ. οδεύει με γοργούς ρυθμούς προς δημοπράτηση εντός του προσεχούς καλοκαιριού.

Μέχρι την κατασκευή του, οφείλουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας που επιτάσσουν οι σημάνσεις κατά μήκος της οδού και να έχουμε αυξημένη την προσοχή μας, καθώς το ιστορικό κατολισθήσεων της περιοχής δεν μας επιτρέπει σε καμία περίπτωση τον εφησυχασμό."

Η φωτογραφική αποτύπωση δείχνει την προκλητική προχειρότητα των παρεμβάσεων οι οποίες στοίχισαν "ένα ..κάρο λεφτά" πεταμένα στο Αιγαίο Πέλαγος.... και καθόλου δεν εξασφαλίζουν την ασφαλή βατότητα, δείχνοντας παράλληλα οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ την οποίαν σε κάθε ευκαιρία την εκθέτουν σε κίνδυνο (Ηλια, νερό Λιχάδας, Στόμιο Πλατάνα, Δερβένι κλπ)!!

Δείτε λοιπόν το φωτογραφικό υλικό τραβηγμένο το περ. Σάββατο (13/6/20), μία ημέρα μετά από την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη.....

Τα σχόλια δικά σας.....












































































Αυτά τα ...ολίγα και αποκαλυπτικά για τα έργα και τις ημέρες του Πολιτικού και Τεχνικού προσωπικού της Περιφέρειας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου