ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Η Ασημίνα Κυριακού είναι η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Την τοποθέτηση Γενικής Γραμματέως στον Δήμο ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης, οπως σας εχουμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί.

Την κα Κυριακού διεκδικούσε και ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψου, ομως ο Τσαπουρνιώτης την .."έκλεψε" στην κυριολεξία από τον Κοτζιά!!

Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται οτι:

"Ο Δήμος μας ενισχύεται με την τοποθέτηση της κυρίας Ασημίνας Κυριακού του Βασιλείου, στη μετακλητή θέση του Γενικού Γραμματέα.
Η κα Κυριακού είναι απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), με εμπειρία στη δημόσια διοίκηση και συγκεκριμένα στο Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.
Ευχόμαστε στην κα Κυριακού καλή αρχή με δύναμη, υπομονή και επιμονή και είμαστε πεπεισμένοι ότι η παρουσία της θα δώσει νέα ώθηση στο έργο της Δημοτικής Αρχής."

Δείτε την απόφαση του Δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου