Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

Η Ασημίνα Κυριακού είναι η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Την τοποθέτηση Γενικής Γραμματέως στον Δήμο ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης, οπως σας εχουμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί.

Την κα Κυριακού διεκδικούσε και ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψου, ομως ο Τσαπουρνιώτης την .."έκλεψε" στην κυριολεξία από τον Κοτζιά!!

Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται οτι:

"Ο Δήμος μας ενισχύεται με την τοποθέτηση της κυρίας Ασημίνας Κυριακού του Βασιλείου, στη μετακλητή θέση του Γενικού Γραμματέα.
Η κα Κυριακού είναι απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), με εμπειρία στη δημόσια διοίκηση και συγκεκριμένα στο Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.
Ευχόμαστε στην κα Κυριακού καλή αρχή με δύναμη, υπομονή και επιμονή και είμαστε πεπεισμένοι ότι η παρουσία της θα δώσει νέα ώθηση στο έργο της Δημοτικής Αρχής."

Δείτε την απόφαση του Δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου