Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : "Αλλα λόγια να ..αγαπιώμαστε"!! Ο άνθρωπος ειναι πλέον για .."λύπηση"!!

Ζητάει και τα ..ρέστα από την νέα Διοίκηση, λόγω δημοσίευσης δημοσίων εγγράφων που αποκαλύπτουν τα έργα και τις ημέρες του!!


Μετά την ανάρτηση για "εγκατάσταση Οικονομικού επόπτη στον ΟΛΝΕ" και την δημοσιοποίηση του δημοσίου και ανηρτημένου εγγράφου Φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, έγγραφο το οποίο μπορεί να βρεί και να δεί όποιος θέλει και οποιος ...ψάχνει, ρωτά την νέα Διοίκηση για το "ποιός κάνει τις διαροές";

Δείτε την ανάρτηση του ..τέως!

«Δεν πρόκειται να απαντήσω σε όσα ανέκαθεν κακόβουλα παρουσιάζει, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, συγκεκριμένος ιστότοπος της πόλης. Πρόκειται όμως, με έγγραφό μου, να ζητήσω να ενημερωθώ από την σημερινή Διοίκηση του ΟΛΝΕ πως συγκεκριμένα διαρρέουν επανειλημμένα εσωτερικά έγγραφα του Οργανισμού μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της. Και βεβαίως να με πληροφορήσει, εφόσον κρίνει ότι χρειάζεται και εφόσον δεν πρόκειται περί υπηρεσιακής κατάρτισης και εκπαίδευσης του Λογιστηρίου του Οργανισμού από εξειδικευμένο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών.»

Βλέπετε, με τις αποκαλύψεις μας καταρέει ο .."μύθος" που προσπάθησε να ..κτίσει περί "χρυσοφόρου κότας" που με τον έλεγχο που πραγματοποιείται μόνο υπέρογκα χρέη αποκαλύπτονται, και με αφορμή την αλόγιστη οικονομικξή πολιτική του το Υπ. Οικονομικών εγκτέστησε Επόπτη με απόφαση από τον περ. Φεβρουάριο!!

Τελικά όντως "ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ πλέον"!!

Δείτε το δημοσίευμα....
https://www.eviatoday.news/2020/06/blog-post_90.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου