Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Ο "εργο-κάπηλος" ΚΟΤΖΙΑΣ ξαναχτύπησε!! Αυτή τη φορά για τον Ταύρο των Ωρεών...

Το ρεπορτάζ μας "ΩΡΕΟΙ: Ο Ταύρος και τα πεταμένα αρχαία στο πεζοδρόμιο!!! Ακούει κανείς;" φαίνεται οτι ξύπνησε τους ...άρχοντες!!


Την 1η Ιουνίου αναρτήσαμε και θυμίσαμε οτι υπάρχει σε υπνωση ένα εργο πολιτιστικού ενδιαφέροντος αφού Περιφέρεια και Δήμος χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κόστος και με ανάδοχο!!

Και αφού η Περιφέρεια "ανάγκασε" τον εργολάβο να ξεκινήσει το έργο, βρήκε την ευκαιρία ο Κοτζιάς να ανακοινώσει οτι ¨αυτός εργάστηκε για να ξεκινήσει το εργο" καπηλευόμενος για μια ακόμη φορά παρεμβάσεις τρίτων ως δικές του!!

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου, και την δικιά μας παρέμβαση και προσέξτε τις ημερομηνίες!!!

«Η ανάδειξη του πολιτιστικού μας αποθέματος μπορεί να αποτελέσει στέρεο βάθρο αειφόρου ανάπτυξης»
Ένα έργο που έχει ταλαιπωρηθεί από τις διαδικασίες, αυτό της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του Ταύρου των Ωρεών, ξεκινά και η ικανοποίηση για εμάς που εργαστήκαμε γι’ αυτό είναι μεγάλη.
Καλή συνέχεια...

Δείτε την δημοσιογραφική παρέμβαση μας εδώ..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου