ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΠΑΝ. "Ενώ ο Δήμος έλαβε από το κράτος επιχορήγηση άνω των 2 εκατομμυρίων για τη διαχείριση της πανδημίας, ελάχιστα χρήματα δόθηκαν για αυτό τον σκοπό!" (ακούστε)


Καθυστέρηση και παραλείψεις χαρακτηρίζουν τον τρόπο που ο Δήμος Χαλκίδας διαχειρίζεται την κρίση της πανδημίας στις σχολικές μονάδες ευθύνης του.


Με αφορμή, τα κρούσματα στον Β Παιδικό Σταθμό και Β Βρεφονηπιακό Χαλκίδας, οι οποίοι συστεγάζονται και λειτουργούν υπό την σκέπη του ΔΟΠΠΑΧ, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πάνος Καραμούζης καταγγέλλει τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής.

«Αντί να μεριμνήσει ο Δήμος Χαλκίδας, για να έχουμε ανοιχτά σχολεία, που θα απολυμαίνει κάθε βδομάδα, θα χορηγεί επαρκή ποσότητα αντισηπτικών, καθαριστικών και όποιων άλλων ειδών είναι αναγκαία εν μέσω πανδημίας, για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας, δαπανά χρηματικά ποσά σε έργα οδοποιίας, αντιστήριξης της οδού Στύρων, σε λαμπάκια για τον διάκοσμο και δεν ξέρω πού αλλού. Ενώ έλαβε από το κράτος επιχορήγηση άνω των 2 εκατομμυρίων για τη διαχείριση της πανδημίας. Όμως, ελάχιστα χρήματα δόθηκαν για αυτό τον σκοπό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καραμούζης, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Ακούστε τον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου