Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ Π.: "Υπάρχουν απευθείας αναθέσεις του ΔΟΑΠΠΕΧ για αντισηπτικά μαζί με κουλούρια!"


Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο Πάνος Καραμούζης στην Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, με αφορμή την διεξαγωγή νυχτερινού ημιμαραθωνίου, που ανακοίνωσε ο Οργανισμός, υποστηρίζοντας πως η ιδέα ήταν δική του και του την «έκλεψε».


Ο ΣΙΕΦΑΣΕ, στον οποίο είναι Πρόεδρος, ο Πάνος Καραμούζης είχε ανακοινώσει από πέρυσι τη διοργάνωση νυχτερινού ημιμαραθωνίου στη Χαλκίδα και μάλιστα είχε ορίσει ως ημερομηνία διεξαγωγής, το Σάββατο 30 Απριλίου. Κάτι που γνώριζε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, αφού ο Δημοτικός Σύμβουλος, την είχε ενημερώσει. Ωστόσο μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο Οργανισμός εξέδωσε δελτίο τύπου, με το οποίο γνωστοποιεί πως θα πραγματοποιήσει την ίδια εκδήλωση 14 Μαΐου!!!

Και μάλιστα παρουσιάζει την απόφαση ως ομόφωνη, τη στιγμή που το ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ εκτός τριών ανθρώπων, δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά, όπως καταγγέλλει ο κ.Καραμούζης.

«Είναι ντροπή να παρουσιάζουν ως δικές τους και με αυτόν τον τρόπο, ιδέες άλλων, απλά για να δείξουν πως κάτι κάνουν μετά από 2 χρόνια απραξίας», δηλώνει ο Πάνος Καραμούζης, ο οποίος αφήνει αιχμές και για την οικονομική διαχείριση του ΔΟΑΠΠΕΧ. «Δύο χρόνια έχει λάβει ο Οργανισμός 3 εκ. ευρώ, με κλειστά γυμναστήρια και χωρίς πολιτιστικές δράσεις και παίρνει και έξτρα επιχορήγηση για την αντιμετώπιση του covid, άλλα 170 εκ. ευρώ και δεν απαντούν πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά. Αν δει κανείς στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα καταλάβει. Όταν υπάρχουν απευθείας αναθέσεις για αντισηπτικά μαζί με κουλούρια!», επισημαίνει ο κ.Καραμούζης και υποστηρίζει πως «η σημερινή δημοτική αρχή είναι η χειρότερη των τελευταίων 20 ετών και ο κόσμος πλέον το έχει αντιληφθεί αυτό».

Ο Πάνος Καραμούζης μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου