ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Σπείρα απατεώνων «χτυπά» στη Χαλκίδα. Αποσπούν λεφτά με την πρόφαση του επιδόματος εμβολίου.


Τα κρούσματα των απατεώνων πλέον είναι καθημερινά.


Η σπείρα που καλεί εργαζόμενους ότι δήθεν θα πάρουν «επίδομα εμβολιασμού», συνεχίζει ακάθεκτη τη δράση της στην πόλη της Χαλκίδας. 
Θύμα τους παραλίγο να πέσει ανυποψίαστη εργαζόμενη επιχείρησης της Χαλκίδας, την οποία κάλεσαν δήθεν από το λογιστικό γραφείο του Γιώργου Μητροπέτρου και της ζήτησαν τους κωδικούς της κάρτας της και το PIN, προκειμένου να της κατατεθεί το ποσό των 150 ευρώ, που δικαιούται επειδή έκανε το εμβόλιο, όπως της είπαν!!!

Ευτυχώς ο επιχειρηματίας παρενέβη στο τηλεφώνημα, αφού υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο Γιώργος Μητροπέτρος, το όνομα του οποίου χρησιμοποιήθηκε από τους απατεώνες, μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για το περιστατικό, ενώ ανέφερε πως σήμερα, η οικογένειά του δέχτηκε νέα κρούση απάτης.

Ακούστε τον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου