ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Καλύπτει παράνομα εταιρεία φύλαξης και θέλει να απολύσει τις καθαρίστριες ο Χατζημαργαρίτης! (ακούστε)


Στον ..."αέρα" βρίσκονται οι συμβασιούχες καθαρίστριες του νέου Νοσοκομείου καθώς η διοίκηση προσανατολίζεται για εγκατάσταση εργολάβων!!


Οι καθαρίστριες που όλο το προηγούμενο διάστημα δούλεψαν με συνθήκες covid-19 με οτι αυτό συνεπάγεται ζούν καθημερινά με την αγωνία αν θα έχουν από τον επόμενο μηνα δουλειά!!

Για το θέμα αυτό αλλά και για την υπόθεση του εργολάβου φύλαξης του παλαιού νοσοκομείου που δεν εφαρμόζει κανένα ορο της σύμβασης και τον Χατζημαργαρίτη να τον ...καλύπτει(;), μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Γιάννης Αγγελάτος.

Ακούστε τα όσα λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου