ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣ "Τα λουκέτα στις επιχειρήσεις όπως και οι απολύσεις πληθαίνουν" (ακουστε)


Έρημη πόλη θυμίζει η Χαλκίδα, κυρίως τις καθημερινές, αφού μέχρι και το πιο πολυσύχναστο μέρος που είναι η παραλία, δε θυμίζει σε τίποτα αλλοτινές εποχές που έσφυζε από ζωή και δη νυχτερινή.


Τα δύο χρόνια πανδημίας και των απανωτών lockdown, καθώς και τα επιπλέον μέτρα στην εστίαση, έχουν γονατίσει τις επιχειρήσεις, που καλούνται πλέον να ανταπεξέλθουν και στις αυξήσεις τιμών.

Δυστυχώς, γνωστές επιχειρήσεις στην παραλία Χαλκίδας προχώρησαν σε οριστικό λουκέτο, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στην σημερινή κατάσταση. Ενώ άλλες, επέλεξαν την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας τους, τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο, μέχρι να επανέλθει μια κάποια κανονικότητα.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Εύβοιας, Βασίλης Ευθυμίου μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο γίνεται πραγματικότητα και τα λουκέτα στις επιχειρήσεις όπως και οι απολύσεις πληθαίνουν. Αναμένουμε τηλεδιασκέψεις με τους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να δούμε ποια είναι η πρόθεση της κυβέρνησης», δήλωσε ο κ.Ευθυμίου.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου