ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜ. "Το παληό νοσοκομείο πρέπει λειτουργήσει και να ενισχύσει την λειτουργία του νέου"! (ακούστε)


"Υπάρχουν περιθώρια συμπληρωματικών υπηρεσιών Υγείας που λείπουν από την Εύβοια" υποστηρίζει 
ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Σε συνάντηση με την Δήμαρχο για το θέμα του παλαιού νοσοκομείου συμμετείχαν οι Ευάγ. Χατζημαργαρίτης, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου  Δημήτρης Αναγνώστου και η Διευθύντρια Διοίκησης του Νοσοκομείου κ. Λευκοθέα Μεγαρίτη. 

Η πρόταση των Νοσοκομειακών ήταν:"το κτίριο του παλαιού Νοσοκομείου Χαλκίδας είναι άμεση ανάγκη να αξιοποιηθεί και να συνεχίσει να εξυπηρετεί τον τομέα της υγείας."

Από την πλευρά της η Δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι η αξιοποίηση του κτιρίου θα πρέπει να έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα(;), προς όφελος των δημοτών και ιδιαίτερα των κατοίκων και των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής. Γι’ αυτό το λόγο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση φορέων και πολιτών.

Ακούστε πως ανέλυσε την πρόταση μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Δημ. Αναγνώστου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου