ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜ: "Θέλουν την αυτοδιοίκηση λάφυρο της εξουσίας." (ακούστε)


"Δυστυχώς οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις, όπως αυτές αποτυπώνονται στις τελευταίες νομοθετήσεις της, αναδεικνύουν την ιδιοκτησιακή αντίληψη της Ν.Δ για το χώρο της αυτοδιοίκησης."

Αυτό μεταξύ άλλων δήλωσε ο Δήμήτρης Αναγνωστάκης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

"Μία κυβερνητική αντίληψη στηριγμένη σε ιδεοληψίες και στην αδηφάγο λογική, που θέλει την αυτοδιοίκηση λάφυρο της εξουσίας.
Μία λογική που αλλοιώνει τη βούληση των πολιτών και ναρκοθετεί τη συμμετοχή των παρατάξεων στη λειτουργία των οργάνων.
Δυστυχώς η ίδια αντίληψη διακατέχει και τους Αυτοδιοικητικούς, που ανήκουν στον πολιτικό χώρο της ΝΔ, οι οποίοι αποδέχονται τα νομοθετικά εκτρώματα, στο όνομα δήθεν της κυβερνησιμότητας!
Η παράταξή μας, όπως και το σύνολο των παρατάξεων της μειοψηφίας, κατήγγειλε τις παρωχημένες πρακτικές και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και των ομόσταβλων της, που υπονομεύουν τη συμμετοχική και αντιπροσωπευτική δημοκρατία και επαναφέρουν την «ενός ανδρός αρχή», στη λειτουργία των συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης."

Ακούστε τι είπε...

Ακούστε τι ειπαν οι επικεφαλής των παρατάξεων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου