ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΙΩΑΝΝΟΥ Ι "Οι Ευθύνες του Διοικητή για την κατάσταση στο νοσοκομείο είναι μεγάλες" Αιχμές κατά Αγγελάτου.. (ακούστε)


Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και η συμπεριφορά του Χατζημαργαρίτη απέναντι στους εργαζομένους απασχολούν σοβαρά το σωματείο των εργαζομένων!


Δεν είναι λίγες οι φορές που το σωματείο με ανακοινώσεις αλλά και κινητοποιήσεις προσπαθεί να αναδείξει ολα τα θέματα ομως η κυβερνητική αδιαφορία αλλά και οι ενέργειες του Δκτή δημιουργούν ενα σωρό προβλήματα!

Και σαν να μην φτάνουν ολα αυτά, έχει ξεκινήσει μία κόντρα μεταξύ Ιωάννου-Αγγελάτου που πολλοί "το θεωρούν ...πολυτέλεια" μπροστά σε αυτά που έχει να αντιμετωπίσει το σωματείο των εργαζομένων.

Η Πρόεδρος του σωματείου μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για όλα.

Ακούστε τι είπε....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου