Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Αφήνουν το Νοσοκομείο χωρίς Αναισθησιολόγους! Διαμαρτυρία της ΕΙΝΕΒ


Παρά τις "κραυγές απόγνωσης" της προισταμένης του Αναισθησιολογικού η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδος ...υποτάσεται για "ιδιον όφελος" στις εντολές του Σερέτη!!


Κατά παράβαση της νομοθεσίας και με σοβαρό κινδυνο για την λειτουργία του Νοσοκομείου ο Υπεάρχης με ...¨εντέλεσθαι" μετακινεί τους αναισθησιολόγους στη Λάμία!

Η Ενωση Ιατρών Νοσοκμομείων αντιδρά με κινητοποίηση και ανακοίνωση-καταγγελία.

Δείτε...


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 

Ο Σύλλογος στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων γιατρών - αναισθησιολόγων που ζητούν να παρθεί πίσω η απόφαση της 5ης ΥΠΕ για μετακίνηση τους, χιλιόμετρα μακριά, στο Γ.Ν. Λαμίας για κάλυψη αναγκών.

Τις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου Χαλκίδας ποιος θα τις καλύψει; Ποιος θα καλύψει τα Επείγοντα, τις κλινικές covid, τη ΜΕΘ, τα χειρουργεία;

Δεν γνωρίζουν ότι όταν κάθε δευτερόλεπτο μετράει σημαντικά, και η ζωή του ασθενούς απειλείται άμεσα, θα πρέπει να είναι διαθέσιμος σε πλήρη ετοιμότητα αναισθησιολόγος;

Επιβάλλεται η ενίσχυση του νοσοκομείου Χαλκίδας με αναισθησιολόγους, που αποτελούν ειδικότητα πρώτης γραμμής και όχι η αποδυνάμωσή του.

Στη γνωστή τακτική των μπαλωμάτων, η οποία δημιουργεί πολλούς κινδύνους, θα μας έχουν απέναντι τους.

Καλούμε τους συναδέλφους μας - όλων των ειδικοτήτων - να συμπαρασταθούν στους αναισθησιολόγους που πραγματοποιούν στάση εργασίας τη Δευτέρα 31/01/2022, από 8πμ έως 12μμ.

10πμ – 12μμ κλιμάκιο θα βρίσκεται στην πύλη του νοσοκομείου για πληρέστερη ενημέρωση.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης της 5ης ΥΠΕ, γιατί δεν επιτρέπεται να παίζουμε με ανθρώπινες ζωές!


                                                                          Το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου