ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΤ. "Πήραμε μόνο υποσχέσεις και επίπληξη από την Δήμαρχο"! Αντιπολίτευση από την ...αντιπολίτευση!! (ακούστε)


"Επειδή από την  συνάντηση «λευκός καπνός» δεν βγήκε, δεν ανακλήθηκαν, όπως ζητήσαμε οι μετακινήσεις, ούτε σαφείς απαντήσεις λάβαμε στα περισσότερα από τα αιτήματά μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου θα συνεδριάσει τις αμέσως επόμενες ημέρες και θα λάβει αποφάσεις"!


Αυτό μεταξύ και άλλων είπε ο Πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον Δήμο μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο αποκαλύπτοντας οτι "ο πρώην Πρόεδρος (σσ Καραμάντουλας) εκανε αντιπολίτευση στο σωματείο ενώπιον της Δημάρχου"!!

Ακούστε τι είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου