ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΡΑΤΖΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: "Το ψάρι ...βρωμάει απ' το κεφάλι!! Θα προσφύγουμε και στον Εισαγγελέα..." (ακούστε)


Καταπέλτης κατά της πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της Περιφέρειας ηταν η Δ. Καρατζά, ενώ ο Αντ. Βούλγαρης .."αποκαλύπτει" τον τρόπο λειτουργίας της Επ. Περιβάλλοντος και τον ρόλο του Τερζή!!


Το μέλος της επιτροπής Μαντουδίου κατά της πλημμελούς-παράνομης λειτουργίας των φούρνων που ως καύσιμη ύλη χρησιμοποιούν "πετ-κωκ" μετά την συνάντηση με τον Κελαιδίτη θέτει μία σειρά ερωτημάτων προς την πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας και της Επιτροπής Περιβάλλοντος.

Παράλληλα ανακοίνωσε οτι "η προσφυγή στον Εισαγγελέα ειναι θέμα χρόνου για τους ...παραβάτες"!

Ακούστε τι λέει....


Χαρακτηριστική είναι και η τοποθέτηση, ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Αντ. Βούλγαρη για τον τρόπο ..."λειτουργίας" της Επιτροπής Περιβάλλοντος και τον ..."ρόλο" του Τερζή σε αυτή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου