ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση από το ΔΣ του ΟΛΝΕ για τον Θ. Τσέργα

"Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του επίτιμου Προέδρου του ΟΛΝΕ Αθανάσιου Τσέργα.

Ο επιτυχημένος πλοιοκτήτης διετέλεσε πρώτος πρόεδρος του Οργανισμού, αποτελώντας στην ουσία τον πρωτεργάτη της συνένωσης των Λιμενικών ταμείων της Εύβοιας. Οραματιστής και με βαθιά αγάπη για τον τόπο του έβαλε τα θεμέλια για την υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων του ΟΛΝΕ στην Εύβοια. Η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για την πολύτιμη προσφορά του στον Οργανισμό, τη ναυτιλία και την γενικότερη συμμετοχή του στα κοινά.

Η Διοίκηση του ΟΛΝΕ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου