Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Μπάμπης Τσιβίκας: "Ήρθαν σαν τους κλέφτες, να συναντηθούν με λίγους. Εμείς πήγαμε απρόσκλητοι!!" (ακούστε)


Η ασφάλεια της πυρόπληκτης Βόρειας Εύβοιας από καταστροφές καιρικών φαινομένων, μάλλον δεν αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης, αφού παραμένει η περιοχή ανοχύρωτη, παρά τις εξαγγελίες και τις επικοινωνιακές φιέστες των στελεχών της, που κάθε λίγο επισκέπτονται τα καμένα με κούφιες υποσχέσεις.


Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των πυρόπληκτων που είχαν πριν λίγο χρονικό διάστημα, συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, η απάντηση που έλαβαν από τον ίδιο είναι «Ας ελπίσουμε να μην έχουμε δυνατές βροχές τον χειμώνα, αφού τα αντιπλημμυρικά θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι…»!

Αυτά αποκαλύπτει ο Πρόεδρος του Αγροτικού – Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, Μπάμπης Τσιβίκας, που μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Ο κ.Τσιβίκας αναφέρθηκε και στην επίσκεψη των κ.κ. Κεδίκογλου, Τριαντόπουλου και Αμυρά στη Βόρεια Εύβοια, χαρακτηρίζοντάς την επικοινωνιακό παιχνίδι, ενώ οι εξαγγελίες δεν λύνουν το πρόβλημα των κτηνοτρόφων και των αγροτών.

«Ήρθαν σαν τους κλέφτες, να συναντηθούν με λίγους. Εμείς πήγαμε απρόσκλητοι».

Να σημειωθεί πως ο Σύλλογος ετοιμάζεται για κινητοποιήσεις τέλη Γενάρη αρχές Φλεβάρη, σε συνεργασία με συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα.

Ακούστε τον Μπάμπη Τσιβίκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου