ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Βολές κατά Κυρμανίδη, Τερζή και παντός ...άλλου από την επιτροπή των κατοίκων Μαντουδίου


Για πλημμελή άσκηση καθηκόντων που φθάνει μέχρι και "ποινικές ευθύνες" κατηγορούν οι κάτοικοι του Μαντουδίου τους παράγοντες της Περιφέρειας!


Με ανακοίνωση που εξέδωσαν (διαβάστε πιό κάτω) θέτουν ερωτήματα τα οποία δεν απαντήθηκαν κατά την συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη και θέτουν το ερώτημα ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ (και επίσημα) οι οροι της ΑΕΠΟ;

Επίσης τίθεται και το εξής ερώτημα: "η αρμόδια Δνση Ανάπτυξης διέταξε την διακοπή λειτουργίας της εταιρίας οταν διαπιστώθηκαν οι παραβάσεις και η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΠΟΘΕΙΩΣΗΣ;"

Δείτε την ανακοίνωση....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου