ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΥΣΗ ΠΕΤ-ΚΩΚ "Πρόκειται για ένα σοβαρό έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος" αποκαλύπτει ο Κ. Μπαντάσης!! (ακούστε)


Τίποτα δεν θα προστατεύσει τους κατοίκους του Μαντουδίου από την καύση του πετ-κωκ, παρά μόνο η απαγόρευση του!!


Τις δραματικές επιπτώσεις που έχει η καύση του πετρελαικού αποβλήτου στον άνθρωπο και το περιβάλλον ανέλυσε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο πρώην Γεν. Δντής Δημόσιας Υγείας Κωσταντίνος Μπαντάσης.

Σύμφωνα με μελέτες, τα παράγωγα καύσης του συγκεκριμένου πετρελαϊκού αποβλήτου ευθύνονται για κρούσματα βρογχίτιδας και βρογχοσπασμού, αλλεργίες, ρινίτιδα, άσθμα, μη φυσιολογική σωματική ανάπτυξη των βρεφών, ενώ δεν αποκλείονται διαταραχές του DΝΑ και καρκινογενέσεις.

Ακούστε τι ειπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....


Εν τω μεταξύ η εταιρεία "ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ" μας ενημέρωσε με μία ολιγόλογη ανακοίνωση ότι εγκαταστάθηκε μονάδα αποθείωσης!

Δείτε...

"Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

 Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Ε. δηλώνει ότι στις εγκαταστάσεις της στο Μαντούδι έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σύστημα αποθείωσης, κάτι που έχει πιστοποιηθεί και από τις αρμόδιες αρχές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου