Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Προαναγγέλει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας" !! Πως σχολιάζει ο Γ. Παλαμιώτης... (ακούστε)


"Ομολογώ εχω κι εγώ την δικιά μου ευθύνη για την υποστήριξη που έδωσα στην σημερινή αρχή. Αυτή την ευθύνη μου θα την διορθώσω με όλη μου την δυναμη."
 
τονίζει με ...νόημα!

Η δήλωση αυτή στην ουσία ...ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ την υποψηφιότητα του στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές με ..."ανεξάρτητη υποψηφιότητα και ψηφοδέλτιο"!

Δείτε την ανακοίνωση-σχόλιο για την Περιφερειακή αρχή και ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.


Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

"Πρόκειται για θλιβερή ιστορία αποτυχίας και μεγάλης πολιτικής αστοχίας της ΝΔ , από την οποία είναι πολύ δύσκολο να αποδεσμευτεί.
Δεν αναφέρομαι στο περιφερειακό συμβούλιο τόσο, όσο στο "σύστημα" που κατευθύνει τον ελλιπή και αναποτελεσματικό μηχανισμό της Περιφέρειας Στερεάς.
Ενα σύστημα που αποτελείται από έναν μεγάλο "προστάτη" και από μια ομαδα από μικρά και μεγάλα συμφέροντα που κάνουν πάρτυ. Εις βάρος των πολλών κάποιοι λίγοι κάνουν ότι νομίζουν με θύμα το περιβάλλον, την χρηστή διοίκηση και τελικά τον ίδιο τον πολίτη.
Κανένα μεγάλο έργο δεν έχει υλοποιηθεί στην στερεά που να εκπορεύεται αποκλειστικά από αυτήν. Κανένα από μικρά που έχουν ξεκινήσει δεν έχει ολοκληρωθεί. Καμμία ανάθεση δεν έχει αποπληρωθεί με έλεγχο. Καμμία ουσιαστική συμμετοχή στο Ταμείο Ανάκαμψης, που είναι το πλέον ευέλικτο και άμεσο εργαλείο χρηματοδότησης έργων.
Οι μεγάλοι στόχοι που ήταν Ασωπός. Κωπαιδα, Σπερχειός, Πανελλήνια έκθεση Λαμίας, λιμάνια εμπορικά, φράγματα ύδρευσης (μανίκια, μεσαπια), Ληλας, παρακάμψεις κλπ όλα απόντα και για το 2022.
Ομως η Περιφερειακή αρχή αυτή χρονολογείται από το 2014 . 
Η θητεία Μπακογιανη - Σπανού θεωρείται ενιαία. Παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο μισό κυβέρνηση είναι η φιλική ΝΔ, η Περιφέρεια δεν κατόρθωσε να κερδίσει όσα της ανήκαν. Μόνο πολιτική απειρία η και ανεπάρκεια είναι ο λόγος που η Περιφέρεια Στερεάς είναι στις τελευταίες θέσεις όλων των αξιολογήσεων.
Αυτή την απειρια/ανεπαρκεια δυστυχώς την φανέρωσαν οι φωτιές του 2021 και οι πλημμύρες 2019 και 2021 . Ειδικά στις φωτιές Εύβοιας αλλά και Φωκιδας φάνηκε περίτρανα ότι ο τόπος δεν διαθέτει ούτε πολιτική προστασία ούτε πολιτική στήριξη.
Αλλά και συνέχεια με επιτροπή Μπενου κατέδειξε ότι ούτε αξιοπιστία διαθέτει από την πολιτεία για να δώσει λύσεις.

Ομολογώ εχω κι εγώ την δικιά μου ευθύνη για την υποστήριξη που έδωσα στην σημερινή αρχή. Αυτή την ευθύνη μου θα την διορθώσω με όλη μου την δυναμη."

Ακούστε τι είπε...
Ακούστε πως σχολιάζει τις δηλώσεις Μαρκόπουλου ο Λαμιώτης δημοσιογράφος Γιώργος Παλαμιώτης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου